Excel Music Instruments

Korg

Als je ooit je favoriete songs hebt willen spelen of een melodie hebt bedacht waarvan je dacht dat het een eigen stuk zou kunnen worden, dan is hier KORG om je te helpen bij het verwezenlijken van je muzikale potentieel. De KORG EK-50 is een entertainer keyboard dat je kunt gebruiken op elk muzikaal niveau en een instrument dat met je mee groeit. Automatische begeleiding in de vorm van Styles levert je een volledige begeleidingsorkest terwijl je het klavier bespeelt. Vanaf het moment dat je begint te spelen worden er uitgebreide begeleidingspartijen gegenereerd, die je ertoe inspireren frases toe te voegen die in je hoofd opkomen. Zodra je performance-vaardigheden vorderen, krijg je moeiteloos toegang tot meer geanvanceerde functies om de ideeën binnen je muzikale schets vorm te geven...

€449,00

Compacte chromatische tuner, ideaal voor blazersensemble of orkest. Uiterst compacte chromatische tuner met een lcd-meter van het naaldtype. Hoge nauwkeurigheid en superieure functionaliteit maken KORG's tuners favoriet in de hele wereld. En nu wordt de CA-1 toegevoegd aan de topmodellen in de CA-serie van orkest-tuners. Met zelfs nog meer features, zoals het kunnen generen van een referentietoon en markeringen voor reine majeur en mineur drieklanken, combineert de CA-1 chromatische tuner basisfuncties en gebruiksvriendelijke stemfunctionaliteiten in een uiterst compacte unit. Groot toondetectiebereik Uiterst compacte body met een kantelsleuf Uiterst nauwkeurige lcd-meter Majeur en mineur drieklank-markering..

€16,00

Color Variations Black (B2-BK), White (B2-WH) Keyboard 88 key (A0–C8), NH (Natural Weighted Hammer Action) Touch Control Three types Pitch Transpose, Fine tuning Temperament Equal temperament Sound Generation Stereo PCM Maximum Polyphony 120 voices (max) Sounds 12 Effects Reverb, Chorus Demo Songs 12 Metronome Tempo, Time signature and Volume controls Pedal Damper* * Half-pedaling supported with Optional Pedal unit PU-2 (Sold separately) Connections PHONES , LINE OUT , USB TYPE B), AUDIO IN, PEDAL Controls Power, VOLUME, PIANO PLAY, SOUND, METRONOME Power Supply DC 15 V, AC adapter (included) Power Consumption 8W Amplification 15 W x 2 Dimensions (W x D x H) 1,312 x 336 x 117 mm Weight 11.4 kg Included Items AC adapter, Music stand, Damper Pedal ..

€435,00

Laat je door de prijs niet bij de neus nemen! De betaalbare GA-1 tuner voor gitaar en bas is een uitstekende keuze voor elke gitarist of bassist. De handige kantelsleuf zorgt voor een goede kijkhoek; Auto Power Off bespaart op de levensduur van de batterij. Uiterst compacte gitaar/bastuner met een lcd-meter van het naaldtype De gitaar en bastuners van KORG zijn wereldwijd favoriet door hun hoge nauwkeurigheid en superieure functionaliteit. De GA-1 is de meest recente toevoeging aan de topmodellen van de GA-serie. Met zelfs nog meer features zoals een referentietoon om op te stemmen en quinta flat tuning, combineert de GA-1 basisfuncties en gebruiksvriendelijke stemfunctionaliteiten in een uiterst compacte unit. Een gebruiksvriendelijke specifieke gitaar/bastuner Sound Out - referentietoon via de interne speaker Quinta Flat tuning-modus - - - wereldwijd de eerste! Auto Power Off-functie Een continugebruik van circa 100 uur..

€14,00

Korg GA-30 Tuner gitaar..

€18,00

De standaard in compacte metronomen De MA-1, kies zelf de gewenste kleurencombinatie De MA-1 is een compacte metronoom die beschikt over alle basisfunctionaliteit en met een breed tempobereik en een rijke variatie aan maatsoorten en ritmes. De MA-1 toont de maatsoort op een zodanig innovatieve wijze dat oefenen eenvoudiger wordt. De MA-1 is beschikbaar in twee verschillende kleurencombinaties: blauw en zwart of zwart en rood. Met zijn stijlvolle design en betrouwbare functionaliteit is dit een onmisbare hulp bij de ritmische training voor elke muzikant. Het aantal driehoekige pictogrammen in de display geeft de gespecificeerde maatsoort weer. Op elke tel verandert de kleur van de pictogrammen van links naar rechts en geeft daarmee de huidige tel van de maat aan op heldere en intuïtieve wijze. Hiermee beschik je over visuele cues over wanneer de maat verandert – een goed bruikbaar voordeel ten opzichte van metronomen die alleen een hoorbare indicatie geven. Veelzijdige t..

€14,00

Korg MCM-1BL Metronoom digital..

€12,00

De Pitchclip is compact, accuraat, gemakkelijk in gebruik en is de chromatische en onopvallend clip-on tuner die ideaal is voor gitaar KORG’s clip-on tuners worden gebruikt en gewaardeerd door muzikanten wereldwijd, en hebben hun plek verdiend als onderdeel van de standaard uitrusting voor gitaristen. De compacte, betaalbare en eenvoudig te bedienen Pitchclip is de meest recente aanwinst in de serie van clip-on tuners van KORG. Met zijn eenvoud en gebruiksvriendelijkheid biedt de Pitchclip een grote nauwkeurigheid en gevoeligheid en een uitstekende afleesbaarheid. De Pitchclip is dé keuze voor elke gitarist of bassist die snel, accuraat en zorgeloos wil stemmen...

€13,00

Een nieuw type tuner voor de akoestische gitaar; een tuner welke geplaatst kan worden in het klankgat. Na het verschijnen van de KORG AW-1 zijn clip-on tuners dé standaard geworden voor het stemmen van de akoestische gitaar. Echter, sommige gitaristen vinden een tuner op de kop van de gitaar storend met daarbij een te grote afstand tot het oog. KORG speelt hierop in met een revolutionaire nieuwe tuner. De Rimpitch is een unieke tuner welke je plaatst in het klankgat van je gitaar. Hiermee krijg je een uitstekend zicht op de tuner met de indicator binnen je natuurlijke kijkhoek. Met zijn compacte afmetingen is dit een tuner die amper opvalt aangezien hij past in het klankgat van je gitaar. Daarnaast is plaatsen en verwijderen heel eenvoudig. Dit moet je zien! Om de Rimpitch te gebruiken plaats je deze simpelweg op de onderkant van het klankgat van je akoestische gitaar. Dit zorgt ervoor dat de indicatie-leds van de tuner goed zichtbaar zijn onder een natuurlijke kijkhoek en van..

€18,50

Gebruik de tuner en de metronoom tegelijkertijd! De TM-50 - jouw partner die je helpt je vaardigheden als muzikant te verbeteren en verfijnen. Je kunt bij de KORG TM-serie de tuner en de metronoom gelijktijdig gebruiken. Aangezien dit enkele apparaat alles is wat je nodig hebt om zowel de toonhoogte als ritmes onder de knie te krijgen, is het 't favoriete lesmateriaal geworden voor zowel brassbands als voor vele andere soorten muzikanten. De TM-50 is het laatste model en is voorzien van een backlight met twee niveaus dat de zichtbaarheid van de lcd verbetert. Hij gebruikt een nieuw ontworpen lcd met naaldaanwijzer voor uitmuntende respons en nog veel grotere stemprecisie. Als eerste in deze serie biedt het instapmodel de Sound Back-functie, waarmee de speaker die referentietoon genereert die het dichtst bij de gespeelde, binnenkomende toon ligt, wat je een geweldige manier levert om je gevoel voor de juiste toonhoogte te ontwikkelen en verfijnen. Hij is verkrijgbaar in twee kleu..

€38,50

Aankondiging van de TM50C; een set bestaande uit de TM50 tuner/metronoom en de handige CM-200 contactmicrofoon; de perfecte partner voor het dagelijks oefenen op je instrument. Dit pakket bestaat uit de TM-50, die tuner- en metronoomfunctionaliteit combineert, en de CM-200 contact-microfoon, die de geluidstrillingen van je instrument rechtstreeks naar de tuner stuurt. Door deze tuner samen met de contactmicrofoon te gebruiken, heb je het voordeel van snel en accuraat stemmen zonder de invloed van omgevingsgeluiden, waarbij je tevens de Sound Back-functie* van de TM-50 kunt gebruiken. De CM-200 contact-microfoon is de manier om het geluid van je instrument op te nemen en over te brengen naar de TM-50 handheld tuner met zijn grote en uitstekend afleesbare meter. De TM-50 kan geplaatst worden op een muziekstandaard vlakbij, ideaal voor instrumenten van een orkest of brassband. *De Sound Back-functie is een stem-modus die gebruikmaakt van de interne speaker van de TM-50C, waarbij een re..

€40,00

Tuner + metronoom + recorder – alles-in-één unit! De TMR-50 – Je ideale oefenpartner KORG’s populaire TM-serie van tuner/metronoom-units is geliefd bij muzikanten die door oefenen streven naar perfect vakmanschap. De TMR-50 wordt nu toegevoegd aan deze serie, waarmee de indrukwekkende lijst aan features wordt uitgebreid met opname-functionaliteit. Een extreem waardevolle manier om je speelvaardigheid te verbeteren is het identificeren van de probleemgebieden om vervolgens door te oefenen deze gebieden te verbeteren. Met de ingebouwde microfoon en speaker maakt de TMR-50 het je gemakkelijk om op deze manier te oefenen. De TMR-50 gebruikt een lineair pcm-opnameformaat van hoge kwaliteit en beschikt over een USB-poort voor handzaam gebruik met je computer. De TMR-50 beschikt over vergelijkbaar robuuste mogelijkheden voor de tuner en de metronoom die je helpen om je gevoel voor toon en ritme te verbeteren. Er kan gekozen worden uit twee kleuren: zwart en..

€40,00
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 12