Excel Music Instruments

Reparatieatelier

Bij Excel Music Instruments voeren we reparaties uit aan bijna alle muziekinstrumenten en geluidsapparatuur.

Het gaat ons beslist niet alleen om de verkoop van muziekinstrumenten. Nee, wij van Excel Music Instruments zorgen er ook voor dat u kunt blijven spelen. Dat doen we al meer dan 20 jaar. Dus heeft Excel Music Instruments een goede naam hoog te houden als erkend reparateur van houten en koperen blaasinstrumenten en slagwerk.

Daarom investeren we ook continu in onze werkplaats. In gereedschap maar vooral ook in vakmensen.

In ons atelier in Oeffelt werken we met vier medewerkers. Hoog gekwalificeerde vakmensen met hun eigen specialismen die veel ervaring hebben met revisies, reparaties en schades. Dus van het zuiver afstellen van een klarinet tot het uitdeuken van bekers van bassen, van het monteren van nieuwe vellen op pauken tot het uitlijnen van de slide van een trombone, van het reviseren van trompetventielen tot het solderen van buizen…. het monteren van harnassen op slagwerk, passende mondstukken aanmeten, een spoedreparatie omdat er 's-avonds of in het weekend een uitvoering is… het is ons dagelijkse werk.

Zo kunnen en zullen we u bijvoorbeeld ook eerlijk zeggen of de kosten van een reparatie of revisie nog wel opwegen tegen de waarde en toekomstige levensduur van uw instrument. Daar kunt u op vertrouwen bij Excel Music Instruments. Want juist dankzij ons reparatie atelier hebben we met heel veel particulieren en verenigingen in heel Nederland en Duitsland langjarige relaties opgebouwd. Bij Excel Music Instruments bent u dus aan het juiste adres. Temeer omdat we minstens drie maanden garantie geven op de door ons uitgevoerde reparaties. Dat is nog eens een extra zekerheid.

Indien noodzakelijk hebben wij altijd een vervangend instrument.


U kunt bij ons terecht voor reparaties en / of revisies van:

Blaasinstrumenten Elektronica Snaarinstrumenten
Trompet Versterkers Gitaren
Bugel Mengpanelen Basgitaren
Trombone Geluidsapparatuur
Sopraan saxofoon

Alt saxofoon

Tenor saxofoon

Bariton saxofoon

Hoorn

Bariton

Euphonium

Tuba

Sousafoon

Klarinet

Dwarsfluit

Hobo

Kijkje in onze werkplaats:

Schoonmaken van een blaasinstrument: