Excel Music Instruments

Occasions

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en betaalbaar instrument? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een breed scala aan tweedehands instrumenten aan, ook wel occasions genoemd. Of u nu een beginner bent op zoek naar uw eerste instrument, een ervaren muzikant die zijn verzameling wil uitbreiden, of een professional die op zoek is naar een kwaliteitsinstrument tegen een scherpe prijs, wij hebben voor ieder wat wils.


Onze occasion-instrumenten zijn zorgvuldig door ons geselecteerd en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze in goede staat verkeren en klaar zijn om opnieuw te worden bespeeld. We nemen enkel instrumenten in die nog vele jaren plezier en genot kunnen bieden aan de nieuwe eigenaar.


Omdat ons aanbod aan occasion-instrumenten met grote regelmaat verandert, kunnen wij op onze website geen specifieke modellen of prijzen vermelden. We nodigen u daarom uit om contact met ons op te nemen om te informeren naar de beschikbare occasions en de bijbehorende prijzen. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij uw keuze.


Tijdens uw bezoek aan onze showroom kunt u niet alleen de instrumenten uitproberen, maar kunt u ook rekenen op advies op maat. Onze medewerkers staan paraat om u te voorzien van de nodige informatie en tips om het instrument te vinden dat perfect aansluit bij uw verwachtingen en speelstijl.


Bij ons staan zowel kwaliteit als klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarom bieden wij naast onze uitstekende occasions ook begeleiding bij het onderhoud, reparaties en eventuele garantie. Wij willen dat u jarenlang plezier heeft van uw aankoop en staan altijd klaar om u te helpen bij eventuele problemen of vragen.


Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over ons huidige assortiment aan tweedehands instrumenten en de bijbehorende prijzen.