Excel Music Instruments

Accessoires

Innovatief 2-in-1 ontwerp voor volledige mondstukreiniging en verzorging van uw trompet, trombone, Franse hoorn, tuba, euphonium en meer! Een extra lange lengte van 9 cm zorgt ervoor dat u de gehele backbore en buis van uw mondstuk kunt reinigen, terwijl de brede en korte borstel je het formaat geeft dat je nodig hebt om het gedeelte waar vuil en speeksel zich verzamelt effectief schoon te maken. Premium medium stijve vezels hebben de perfecte treksterkte voor effectieve reiniging van vuil en speeksel en beschermende bumpertips aan beide uiteinden om uw lak te beschermen. Ergonomische handgreep voor een effectieve en comfortabele ervaring bij het schoonmaken. Wordt geleverd met een handige hersluitbare opbergtas die is gemaakt van recyclebaar PET/PE-materiaal...

€8,50

Alles wat je nodig hebt om je hele trompet schoon te maken en te verzorgen! EXCLUSIEVE REINIGINGSGEREEDSCHAPONTWERPEN: - De 2 'n 1 mondstuk- en bekerborstel is als geen ander met de premium vezels en ergonomische handgreep. - Extra lange klepbehuizingsborstel bedekt 100% van de klepbehuizing met hoogwaardige vezels en een ergonomische handgreep. - 34"/86 cm Snake Brush met premium vezels, een vinylvrije innovatieve waterdichte beschermende voering die recht afrolt. - Premium grote 12" x 12" microvezel suède doek met 90.000 vezels per vierkante inch MADE IN USA PRO STRENGTH FORMULES: - De premium synthetische ventielolie (2 oz) is wetenschappelijk ontworpen om langdurige, snelle ventielwerking te bieden. - De premium synthetische Tuning Slide Grease (0,5 oz) heeft de ideale viscositeit en gaat lang mee om uw slides te smeren. Beide formules zijn geurloos. Wordt geleverd met een handige hersluitbare opbergtas die is gemaakt van recyclebaar PET/PE-mate..

€35,00
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2

Accessoires


Excel Music Instruments is uw speciaal zaak voor de koop en verkoop van al uw blaasinstrumenten. Onze webshop heeft een breed assortiment van trompetten, trombones, saxofoons, klarinetten, baritons, sousafoons, tuba's, hobo's, mondharmonica's, hoorns, dwarsfluiten, blokfluiten, cornetten en kazoos. Blaasinstrumenten van hout, koper, messing en zilver. Accessoires voor uw blaasinstrument vindt u ook in ons aanbond: mondstukken; rietjes; trompet, trombone en saxofoon standaarden; lessenaars; onderhoudsmiddelen als oliën, ventiel vet en wissers; marsboekjes; koffers en tassen; dempers en draagbanden.

;