Excel Music Instruments

Nord Stage 3

De Nord Stage 3 is de vijfde generatie uit de succesvolle Stage-serie en gaat door met Nord’s visie op het ultieme instrument voor de uitvoerende musicus.

Het opmerkelijke nieuwe vlaggenschipinstrument is voorzien van Nord’s nieuwste bekroonde technologieën, waaronder de Nord Lead A1 Synth Engine met voorbeeldweergave, een bejubeld Nord C2D-orgel, een sterk verbeterde pianosectie en uitgebreide hands-on effecten - alles in één uitstekend keyboard. Het Nord Stage-assortiment biedt een reeks instrumenten voor de muzikant die op zoek is naar een krachtige en ergonomische toetsenbordscene. Deze machines zijn op alle terreinen thuis, in staat om geavanceerde hoofdtoetsenbordfuncties aan te kunnen en de geluiden te genereren van machines die de geschiedenis van het toetsenbord hebben gemaakt, met deze unieke korrel en efficiëntie die alles maken charme van Noord-keyboards. De pers heeft zich niet vergist sinds de Nord Stage-serie sinds de release van de Nord Stage Classic en 2006 talloze onderscheidingen ontving, waaronder de prestigieuze MIPA Award en de beste piano ter wereld.

Als erkend Nord dealer kunt u bij Excel Music Instruments terecht met al u vragen over deze instrumenten. De Nord Stage 3 - NS3-76HP is te verkrijgen op onze webshop en alle andere Nord instrumenten kunt u hier vinden.