Excel Music Instruments

Nord Piano 4

De vierde generatie van Nord’s bekroonde Piano-serie combineert een enorm uitgebreid geluids polyfonie, een premium drievoudig sensor bed en Nord’s veelgeprezen Virtual Hammer-actietechnologie voor de ultieme pianobeleving. De Nord Piano 4 bevat ook schitterende nieuwe prestatiefuncties zoals naadloze overgangen, speciale pianofilters en splitpunt-crossfades voor livegerichte toetsen met een uitzonderlijk pianogevoel.

De Nord Piano 4 heeft speciale knoppen voor alle essentiële functies die nodig zijn in een live-uitvoering. Transposing, het instellen van een splitpunt of het creëren van een gelaagd geluid kan in seconden worden bereikt. De verbeterde Piano-sectie bevat een brede selectie van onze nieuwste akoestische, elektrische en digitale piano's van de exclusieve Nord Piano Library, een sterk uitgebreid geluids polyfonie en creatieve nieuwe pianofilters. De exclusieve Virtual Hammer Action Technology, geïntroduceerd met Nord Piano 3, simuleert de hamerbewegingen in een vleugel die een uitstekende authenticiteit en dynamische respons leveren. Met het drievoudige sensorbed kunt u belangrijke bewegingen met verbluffende precisie bepalen. Het resultaat is een toetsenbordactie die dynamisch spelen met verbazingwekkende controle op elk snelheidsniveau afhandelt.

Als erkend Nord dealer kunt u bij Excel Music Instruments terecht met al u vragen over deze instrumenten. De Nord Piano 3 88 gewogen toetsen is te verkrijgen op onze webshop, interesse in de Nord Piano 4, bel dan voor meer info naar 0485-362668. Alle andere Nord instrumenten op onze webshop vind u terug in dit overzicht.