Excel Music Instruments

SALE

Nord Stage 3 - NS3-76HP

  • Merk: Nord
  • Model: Nord Stage 3 - NS3-76HP
Barcode: 0834035001349
- -

€3.299,00

€3.299,00

Het Nord Stage-assortiment biedt een reeks instrumenten voor de muzikant die op zoek is naar een krachtige en ergonomische toetsenbordscene. Deze machines zijn op alle terreinen thuis, in staat om geavanceerde hoofdtoetsenbordfuncties aan te kunnen en de geluiden te genereren van machines die de geschiedenis van het toetsenbord hebben gemaakt, met deze unieke korrel en efficiëntie die alles maken charme van Noord-keyboards. De pers heeft zich niet vergist sinds de Nord Stage-serie sinds de release van de Nord Stage Classic en 2006 talloze onderscheidingen ontving, waaronder de prestigieuze MIPA Award en de beste piano ter wereld.

Specificaties:
Algemeen
- Toetsenbord met toetsenbord met 76 toetsen (in een HP-versie waarmee u nog steeds een apparaat met een gewicht kunt aanbieden)
- Mogelijkheid om tot 4 zones van games in realtime toe te wijzen (met visualisatie door Led). Elk van de piano-, orgel-, synthesizer- en master-klaviersecties kan aan een van deze gebieden worden toegewezen
- Modulatiewiel en steekstok
- Morph-functie om de waarden van verschillende parameters tegelijkertijd te veranderen van een enkele controller (aftertouch, pedaal, modulatiewiel)
- 400 slots voor het opslaan van gebruikersprogramma's, met volledige back-up van sectie-instellingen (orgels, piano's, synths, hoofdtoetsenbord en effecten). Het geheugen is verdeeld in 4 banken van 20 pagina's met 5 programma's die snel toegankelijk zijn via de knoppen A, B, C, D, E op het voorpaneel, wat met name handig is voor live gebruik.
- Omschakelen van het ene naar het andere programma zonder dempen, mogelijkheid om het geluid te veranderen met behulp van een pedaal.
- Oled-scherm.

Orgelsecties
- 2 secties met totale polyfonie, 3 soorten modellering (1 modelgeluidorgelmodel en 2 analoge elektrische orgelmodellen) en 2 pijporganen bestuurd met 9 digitale harmonische dissels
- 4 geluidswielmodellen om te kiezen hoeveel uw orgel vintage moet klinken
- Percussie met de volgende parameters: 2de, 3de, normaal / zacht, snel / langzaam voor het modelleren van geluidswielorgels
- Volume van de percussie, verval en volume van de klik die door de gebruiker kan worden gedefinieerd
- Regeling van het vibrato / chorus met afzonderlijke functies voor elk type model (de klassiekers C1, C2, C3, V1, V2, V3 voor het orgel met geluidswiel en vibrato voor het orgel Farfisa)

Piano secties
- 2 pianopartijen met verscheidene zorgvuldig meerdere bemonsterde instrumenten (Nord piano library * -formaat), en opgeslagen in een 2 GB flash-geheugen.
- Maximale polyfonie van 120 noten (afhankelijk van het type sample dat wordt gebruikt)
- De samples zijn ingedeeld in 6 categorieën: groot, rechtopstaand, ePiano 1 (tine), ePiano 2 (riet) clavinet en klavecimbel, elke categorie kan meerdere geluiden bevatten.
- Elk sample is vervangbaar door de gebruiker dankzij de Nord sound manager-software (hier beschikbaar)
- Sympathiek resonantiebeheer
- Mogelijkheid om pianogeluiden in mono te spelen
- Lange releasemodus
- 4 snelheidsgrafieken
- Creatieve filters
* De Nord-pianobibliotheek is een reeks akoestische en elektrische piano-samples in constante evolutie en de klanken waaruit het is samengesteld, kunnen hier worden gedownload. Het is een gezonde bank met een uniek karakter, waaronder grand piano, piano's, legendarische elektrische piano's, klavecimbels en clavinets, waardoor u verbluffend geluid palet.

Synthesizer gedeelte
- 2 synthesizer secties met een sound engine van de Nord Lead A1 bekend om de warmte van zijn analoge modellering en gebruikmakend van zijn briljante systeem van intelligente oscillatorconfiguraties om verbluffende resultaten te bieden met een minimum aan programmering. Het omvat een oscillator configuraties (shape, FM, ringmodulatie, synchronisatie en onenigheid) en configuraties met twee oscillatoren (ruisgenerator mengen van sinusoïdale golfvormen, driehoekig en rechthoekig).
- Het omvat ook het lezen van samples (480 MB flash ROM compatibel met de Nord-samplebibliotheek en de multisamples gegenereerd met de Nord-voorbeeldeditor)
- Elke sample is vervangbaar door de gebruiker dankzij de Nord sound manager-software (hier gratis verkrijgbaar)
- Oled speciaal scherm
** De Nord-voorbeeldbibliotheek (hier te downloaden) is een grote voorbeeldbibliotheek met originele bestanden van Mellotron en Chamberlin (met een licentie).
*** Met de Nord-voorbeeldbewerkingssoftware (hier downloadbaar) kunt u uw eigen samples converteren (van .wav-indelingbestanden) om ze vanuit de voorbeeldsynthese-sectie af te spelen.

Hoofdtoetsenbordsecties:
Effectsecties
• 5 individueel toewijsbare sloteffecten op een van de secties
     Module 1: ringmodulator, tremolo, pan, wah, automatisch 1, automatisch 2
     Module 2: flanger, vibe, 2 x fasers, 2 x chorus
     Module 3: vertraging met ping-pongmodus en tik op tempofunctie met filter (HP, LP & BP)
     Module 4: 3 soorten lampampulaties met instelbare overdrive, 3-bands EQ met semi-parametrisch middenbereik (100 Hz, 200 Hz - 8 kHz en 4 kHz) of LP of HP resonantiefilter
     Module 5: Roterende luidsprekersimulatie 122
• 2 algemene effecten per slot
     Compressor met "snelle" modus

Verbindingen
- 4 audio-uitgangen
- 1 hoofdtelefoonuitgang
- 1 pedaal ingang
- 1 ingang voor het gebruik van een klassiek sustainpedaal of het triple pedaal (sustainpedaal velocity management)
- 1 pedaalingang voor het regelen van de snelheid van de roterende luidspreker
- 3,5 mm stereomonitor-jackingang voor het mixen op de koptelefoonuitgang van een externe bron
- Midi in, Midi uit
- Afmetingen: 1122 x 127 x 347 mm
- Gewicht: 12,5 kg

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed