Excel Music Instruments

SALE

Nord Piano 3 88 gewogen toetsen

  • Merk: Nord
  • Model: Nord Piano 3 88 gewogen toetsen
Barcode: NORD-PIANO3
- -

€2.842,00

€1.975,00

Presentatie
De Nord Piano is een heavy-touch-toetsenbord dat is ontworpen om aan alle behoeften van de theatermuzikant te voldoen, maar er is geen compromis gesloten over de kwaliteit van het geluid en de kwaliteit van de afwerking. Er is speciale aandacht besteed aan ergonomie, zodat u uit alle situaties kunt komen, of u een set van tevoren hebt voorbereid of niet. U hebt bijvoorbeeld rechtstreeks toegang tot de instelling voor snelheidsrespons en u hebt ook een
transpositie in real time, maar de transpositie kan ook worden opgeslagen in een gebruikersprogramma. De Nord Piano profiteert ook van North-expertise in gesamplede piano's, omdat hij compatibel is met alle samples uit de Nordpiano-bibliotheek. Het biedt u een breed scala aan geluiden van akoestische piano's, klaviers van elektrische piano's en Clavinets. Ze worden opgeslagen in een Flash-geheugen dat u naar eigen wens beheert (dit type geheugen biedt een ultrasnelle toegangstijd en stelt u in staat de in de machine opgeslagen samples te bewaren, zelfs nadat deze is uitgeschakeld). Het profiteert natuurlijk van de sympathische resonantiefunctie direct activeerbaar vanuit de gevel, oorspronkelijk afkomstig van de beroemde Nord Stage.
Het drievoudige pedaal dat bij de Nord Piano wordt geleverd, geeft u toegang tot speciaal ontwikkelde functies waarmee u alle sensaties van het bespelen van een akoestische piano kunt vinden, zoals het beheer van een progressief sustainpedaal, de terugkeer van mechanische ruis en geluiden die door de piano worden gegenereerd. dempers, evenals de mogelijkheid om te spelen met behulp van de techniek van "vangen".
Daarnaast kun je met een Sample Synth-sectie je prestaties verbeteren met geheel andere geluiden, omdat je een specifieke geheugenruimte hebt om geluiden uit de North Sample Library (violen, koperblazers, synths etc.) te spelen en je kunt zelfs integreer je eigen monsters.
Een complete effectensectie inclusief chorus, flanger, pan, reverb, 3-bands EQ met semi-parametrische middentonen en emulatie
versterkers begeleiden deze fantastische geluiden zodat je ze de laatste hand kunt geven.

NOG EEN NIEUW REALISME
De nieuwe Nord Piano 3 profiteert van onze virtuele hameractivatietechnologie, die de beweging van hamers op een vleugel simuleert, waarbij de kenmerken worden vastgelegd met een uitzonderlijke dynamiek en een adembenemende mate van authenticiteit.

De ervaring van Nord Piano 3
Door een derde sensor aan het toetsenbord toe te voegen, kunnen de bewegingen van de toetsen verrassend nauwkeurig worden bepaald. Het resultaat is een toetsenbordmonteur die het dynamische spel perfect beheerst, ongeacht de gebruikte kracht. Virtual hammer action technology (virtuele hammer action technology) simuleert de hamerbewegingen van een vleugel voor uitmuntende authenticiteit en dynamische respons.

Repetities
Met de Virtual Hammer Action Technology van Nord kun je een noot opnieuw triggeren voordat de toets volledig is opgeklapt, waardoor vloeiendere herhalingen mogelijk zijn, omdat het geluid niet volledig wordt gedempt tussen de toetsaanslagen. we vinden de vloeiende overgangen aangeboden door een akoestische piano-mechanica.

Uitgebreid triggerbereik
De nieuwe toetsenbordtechnologie maakt triggering mogelijk in de hoge of lage positie, wat zorgt voor een verbluffend niveau van controle in percussief spel en pianissimo met de toetsen bijna volledig ingedrukt.

Mechanisch gewogen vleugel
De toetsen hebben extra ballast om de dynamische regeling te verbeteren door het aanvoelen en voelen van een piano. Het toetsenbord van elke Nord Piano 3 is gekalibreerd in de Nord-fabriek om een ​​regelmatige respons op alle toetsen te garanderen.

Piano gedeelte
De Nord Piano 3 heeft een geheugen van 1 GB gewijd aan exclusieve sound library noorden piano's, het dubbele van de capaciteit van de Nord Piano 2, met akoestische en elektronische instrumenten uitstekend bemonsterd op vele niveaus van het spel te controleren dynamisch, allemaal zorgvuldig geselecteerd voor hun eigen specifieke karakter. onze prachtige fabrieksbank bestaat uit 7 vleugels, 5 piano's, 11 elektrische piano's, Clavinet en klavecimbels. Om de geluiden in uw Nord Piano 3 te vervangen, gewoon slepen en neerzetten in de Nord Sound Manager voor Mac en Windows, wordt geleverd met elk instrument.

Synth gedeelte
De synthesizer synth monster deel van Nord Piano 3 aanvaardt de samplebibliotheek monster North Library 2.0, ons aanbod van essentiële gesamplede geluiden in hoge kwaliteit in een breed scala aan genres, waaronder exclusieve licentie Mellotron klanken en Chamberlin.
De voorbeeldbibliotheek Nord sample Library 2.0 is voortdurend aan het evolueren en nieuwe functies kunnen gratis worden gedownload!

Effecten gedeelte
De Nord Piano effecten sectie 3 heeft opmerkelijke beïnvloedbare effecten direct vuil of markeer een geluid of te vervangen in een sfeer. alle effecten zijn in stereo.
- Effect 1: Pan, tremolo, wah-wah en ringmodulator. alle effecten kunnen worden bediend vanaf een bedieningspedaal.
- Effect 2: phaser, flanger, chorus, een nieuw vibe-effect en een keuze uit twee intensiteiten voor elk effect.
- Delay: Stereo delay-effect met tap tempo-toets om het tempo handmatig te verslaan.
- 3-bands equalizer met glijdende media. compressor / amp - twin, Jc, klein, compressor en een nieuw lampverzadigingseffect. Elke effectsectie kan aan de piano of synth worden toegewezen.
- Algemene effecten: nagalm met zes modi - kamer, podium, hal, elk met een helderdere optie (helder)

Specificaties
Algemeen:
- Keyboard 88 noten met drievoudige sensoren die zwaar aanraken
- Nord-technologie virtuele hameractie (hiermee kunt u een tweede noot spelen zonder de toets helemaal opnieuw omhoog te laten gaan)
- oLed scherm voor verbeterd overzicht en zichtbaarheid
- Split- en layer-functie

Piano gedeelte
 • Secties met akoestisch en numeriek zorgvuldig gesamplede piano's (Nord piano library * -formaat), en opgeslagen in 1 GB ROM-flash
 • Polyfonie: 40 tot 60 tonen (afhankelijk van het type monster dat wordt gebruikt)
 • Geavanceerde snaarresonantie (Gen 2) technologie voor ultrarealistische weergave van sympathische resonantie tussen snaren
 • 4 dynamische curves
 • Dynamische simulatie van pedaalgeluiden met North triple pedaal
 • Lange release / lange release
* De Nord-pianobibliotheek is een reeks akoestische en elektrische piano-samples in constante evolutie en de klanken die het samenstellen, kunnen hier worden gedownload. Het is een unieke geluidsbank met vleugelpiano's, staande piano's, legendarische elektrische piano's, clavinetten en klavecimbels, waardoor je een geweldig geluidspalet hebt.

Sectie voorbeeldsynth
 • 256 MB flash-ROM toegewezen voor het opslaan van voorbeelden uit de Nord-voorbeeldbibliotheek ** of de Nord-voorbeeldbewerkingssoftware
 • 15 stemmen polyfonie
 • Aanvals- / release- en dynamiekbesturing (filter en velocity)
 • Elke sample is vervangbaar dankzij de Nord sound manager-software
** De Nord-voorbeeldbibliotheek (hier te downloaden) is een grote voorbeeldbibliotheek met originele bestanden van Mellotron en Chamberlin (met een licentie).
*** Met de Nord-voorbeeldbewerkingssoftware (hier downloadbaar) kunt u uw eigen samples converteren (van .wav-indelingbestanden) om ze vanuit de voorbeeldsynthese-sectie af te spelen.

Effecten gedeelte
• Alle effecten zijn stereo
 • Lampoverdrive-simulatie
 • Vibe-effect
 • Reverb-effect / afzonderlijke delay
 • Tremolo, pan, ringmod en wah-wah kunnen met een pedaal worden bediend
verbindingen
 • 2 audio-uitgangen, 1 hoofdtelefoonuitgang, 1 monitoringangsaansluiting 3,5 mm
 • 1 pedaalingang, 1 ingang voor sustainpedaal (of drievoudig pedaal), 1 ingang voor snelheidsregeling van de roterende luidspreker
 • Midi in, Midi uit
 • USB-poort (beheer van interne geluiden, updates en Midi-gegevens)
 • Inclusief drievoudig pedaal
 • Gewicht en afmetingen. : 18,5 kg - 1287 x 121 x 340 mm