Excel Music Instruments

SALE

Nord Stage 3 88 gewogen toetsen

  • Merk: Nord
  • Model: Nord Stage 3 88 gewogen toetsen
Barcode: 5236360005313
- -

€3.999,99

€3.499,00

Presentatie
Het Nord Stage-assortiment biedt een reeks instrumenten voor de muzikant op zoek naar een krachtig en ergonomisch toneeltoetsenbord. Deze machines zijn comfortabel op elk terrein, in staat om zowel geavanceerde hoofdtoetsenbordfuncties aan te kunnen en de geluiden te genereren van de machines die de geschiedenis van het toetsenbord hebben gemaakt, met deze unieke korrel en efficiëntie die alles maken de charme van Noord-keyboards. De pers heeft zich niet vergist sinds de Nord Stage-serie vele prijzen heeft gekregen sinds de Nord Stage Classic in 2006 werd uitgebracht, waaronder de prestigieuze MIPA Award als best stage piano.

Specificaties
Algemeen
- 88-toetsen toetsenbord voor het aanraken van zware mechanische hamers (toetsenbord type HA) met aftertouch
- Mogelijkheid om tot 3 zones van games in realtime toe te wijzen (met visualisatie door Led). Elk van de piano-, orgel-, synthesizer- en master-klaviersecties kan aan een van deze gebieden worden toegewezen
- Modulatiewiel en steekstok
- Morph-functie om de waarden van verschillende parameters tegelijkertijd te veranderen van een enkele controller (aftertouch, pedaal, modulatiewiel)
- 400 slots voor het opslaan van gebruikersprogramma's, met volledige back-up van sectie-instellingen (orgels, piano's, synths, hoofdtoetsenbord en effecten). Het geheugen is verdeeld in 4 banken van 20 pagina's met 5 programma's die snel toegankelijk zijn via de knoppen A, B, C D, E op het voorpaneel, wat vooral handig is voor live gebruik.
- Omschakelen van het ene naar het andere programma zonder dempen, mogelijkheid om het geluid te veranderen met behulp van een pedaal.
- Oled-scherm.

Orgelsecties
- 2 secties met totale polyfonie, 3 soorten modellering (1 modelgeluidorgelmodel en 2 analoge elektrische orgelmodellen) en 2 pijporganen bestuurd met 9 digitale harmonische dissels
- 4 geluidswielmodellen om te kiezen hoeveel uw orgel vintage moet klinken
- Percussie met de volgende parameters: 2de, 3de, normaal / zacht, snel / langzaam voor het modelleren van geluidswielorgels
- Volume van de percussie, verval en volume van de klik die door de gebruiker kan worden gedefinieerd
- Regeling van het vibrato / chorus met afzonderlijke functionaliteiten voor elk type modellering (de klassiekers C1, C2, C3, V1, V2, V3 voor het orgel tot
geluidswiel en vibrato voor het Farfisa-orgel)

Piano secties
- 2 pianopartijen met verscheidene zorgvuldig meerdere bemonsterde instrumenten (Nord piano library * -formaat), en opgeslagen in een 2 GB flash-geheugen.
- Maximale polyfonie van 120 noten (afhankelijk van het type sample dat wordt gebruikt)
- De samples zijn onderverdeeld in 6 categorieën: grand, upright, ePiano 1 (tine), ePiano 2 (reed) clavinet en klavecimbel, elke categorie kan verschillende geluiden bevatten.
- Elk sample is vervangbaar door de gebruiker dankzij de Nord sound manager-software (hier beschikbaar)
- Sympathiek resonantiebeheer
- Mogelijkheid om pianogeluiden in mono te spelen
- Lange releasemodus
- 4 snelheidsgrafieken
- Creatieve filters
* De Nord-pianobibliotheek is een reeks akoestische en elektrische piano-samples in constante evolutie en de klanken die het samenstellen, kunnen hier worden gedownload. Het is een unieke geluidsbank met vleugelpiano's, staande piano's, legendarische elektrische piano's, clavinetten en klavecimbels, waardoor je een geweldig geluidspalet hebt.

Synthesizer gedeelte
- 2 synthesizer secties met een sound engine van de Nord Lead A1 bekend om de warmte van zijn analoge modellering en gebruikmakend van zijn briljante systeem van intelligente oscillatorconfiguraties om verbluffende resultaten te bieden met een minimum aan programmering. Het omvat enkele oscillatorconfiguraties (vorm, FM, ringmodulatie, mismatch en sync) en dubbele oscillatorconfiguraties (sinus-, driehoek- en rechthoekige golfvormruisgeneratormix).
- Het omvat ook het lezen van samples (480 MB flash ROM compatibel met de Nord-samplebibliotheek en de multisamples gegenereerd met de Nord-voorbeeldeditor)
- Elke sample is vervangbaar door de gebruiker dankzij de Nord sound manager-software (hier gratis verkrijgbaar)
- Oled speciaal scherm
** De Nord-voorbeeldbibliotheek (hier te downloaden) is een grote voorbeeldbibliotheek met originele bestanden van Mellotron en Chamberlin (met een licentie).
*** Met de Nord-voorbeeldbewerkingssoftware (hier downloadbaar) kunt u uw eigen samples converteren (van .wav-indelingbestanden) om ze vanuit de voorbeeldsynthese-sectie af te spelen.

Hoofdtoetsenbordsecties
- 2 keyboard-master secties met potentiometer toewijsbaar aan een Midi-controller

Effectsecties
• 5 individueel toewijsbare sloteffecten op een van de secties
    Module 1: ringmodulator, tremolo, pan, wah, automatisch 1, automatisch 2
    Module 2: flanger, vibe, 2 x fasers, 2 x chorus
    Module 3: vertraging met ping-pongmodus en tik op tempofunctie met filter (HP, LP & BP)
    Module 4: 3 soorten emulatie buis versterkers met regelbare overdrive, 3-band EQ met sweepable mediums (100 Hz, 200 Hz - 8 kHz en 4 kHz) of resonerende filter LP en HP
    Module 5: Roterende luidsprekersimulatie 122
• 2 algemene effecten per slot
    Compressor met "snelle" modus
    Reverb met 6 algoritmen en heldere modus

Connecties
- 4 audio-uitgangen
- 1 hoofdtelefoonuitgang
- 1 pedaal ingang
- 1 ingang voor het gebruik van een klassiek sustainpedaal of het triple pedaal (sustainpedaal velocity management)
- 1 pedaalingang voor het regelen van de snelheid van de roterende luidspreker
- 3,5 mm stereomonitor-jackingang voor het mixen op de koptelefoonuitgang van een externe bron
- Midi in, Midi uit
- USB-poort voor intern geluidsbeheer, updates en MIDI-gegevensoverdracht
- Afmetingen mm: 1297 x 121 x 334
- Gewicht: 18,5 kg
- Inclusief sustainpedaal

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed