Excel Music Instruments

Mondstukaanmeting

Één keer per jaar organiseren wij een mondstukaanmeting door dhr. Henk Rensink. Hij komt dan de gehele dag in onze zaak voor het aanmeten van mondstukken voor blaasinstrumenten (niet alleen koper, maar ook saxofoon en klarinet).  Daar wij telkens vele positieve en enthousiaste reacties ontvingen, maken wij hier een jaarlijks terugkerend gebeuren van.

Dhr. Rensink is als enige in het land gespecialiseerd in het aanmeten van mondstukken. Hij voert hiervoor een onderzoek bij u uit, bestaande uit het invullen van een vragenlijst, meting van o.a. kaakstand, lipstand, stand van de tanden en longinhoud en een gesprek. Verder zal aan u gevraagd worden wat te blazen op uw eigen instrument met uw huidige mondstuk.

Op grond van de gedane metingen kan dhr. Rensink het voor u perfecte mondstuk aanmeten en kan hij u ook adviseren over het soort en type instrument dat u bespeelt of zou kunnen bespelen. Ook krijgt u indien nodig adviezen over uw ademhalingstechniek. Hierdoor kunt u uw capaciteiten optimaal benutten. U krijgt aan het einde van het consult een "recept" mee voor uw mondstuk.

Ook krijgt u indien nodig adviezen over uw ademhalingstechniek. Hierdoor kunt u uw capaciteiten optimaal benutten. U krijgt aan het einde van het consult een "recept" mee voor uw mondstuk. Alle door hem geadviseerde mondstukken zijn bij ons verkrijgbaar ofwel te bestellen. De meting is aan te raden voor zowel de geoefende blazer als de beginner. 

Hiervoor kunt u dan een afspraak maken via e-mail of telefoon 0485 - 362668. De kosten van de aanmeting bedragen 40 euro, dit dient contant aan dhr. Rensink te worden voldaan. Dit gaat dus buiten ons om en kan helaas NIET per pin/chip of op rekening gebeuren !!!

De volgende mondstukaanmeting zal plaatsvinden op EEN LATER AANGEGEVEN DATUM IVM DE CORONA MAATREGELEN Reserveer tijdig, mail hiervoor naar info@excelmusic.nl of bel naar 0485 - 36 26 68.

Kijk regelmatig op deze pagina, daar houden wij u op de hoogte.